Inschrijven

De KinderVakantieWeek is dit jaar van maandag 12 augustus t/m woensdag 14 augustus en wordt georganiseerd in de bossen van Klein Engelenstede.Je mag met de KVW meedoen vanaf groep 1 tot en met groep 8 van de basisschool, als je in Berlicum woont en/of in Berlicum naar de basisschool gaat.

De kinderen worden in groepjes verdeeld, hierbij houden we rekening met de leeftijden en de voorkeuren van de kinderen om bij vriendjes/vriendinnetjes in de groep te komen. Op het inschrijfformulier kan ieder kind aangeven bij wie hij/zij graag in de groep wil. Iedere groep krijgt z’n eigen begeleiders die de kinderen meehelpen en begeleiden tijdens de verschillende activiteiten.

Doet je kind mee met de KVW, dan dien je er als ouders voor te zorgen dat er minimaal 1 dag iemand van 16 jaar of ouder als vrijwilliger mee helpt, dit kun je zelf zijn maar opa of oma, oom of tante mag natuurlijk ook. Dit is een vereiste voor je kind om mee te mogen doen en nodig om alle activiteiten goed en veilig te kunnen begeleiden. Meerdere dagen mee komen helpen mag natuurlijk ook! Graag zelfs.

Tijdens de KVW beginnen we elke dag om 9.30 uur en we sluiten af om 15.30 uur.

Vind je het nog een beetje spannend maar ben je wel nieuwsgierig, kom dan met je ouders naar onze kijkavond op dinsdagavond 22 augustus vanaf 19.00 uur!

Het is echt ontzettend leuk voor de kinderen om mee te doen, dus schrijf je in!
De kosten bedragen € 20,00 per kind. Na inschrijving en betaling ontvang je een bevestigingsmail.

Maak hieronder eerst een keuze hoeveel kinderen je wil inschrijven, hierna word je doorverwezen naar het inschrijfformulier!
Wil je meer dan 4 kinderen inschrijven dan dien je nog een extra inschrijving te doen.

We hopen jullie dit jaar allemaal weer te zien!

Hulp gezocht!

Als organisatie van de KVW hebben we een gezellige groep die al maanden bezig is om alles te organiseren. We hebben dit jaar een aantal nieuwe gezichten waar we heel blij mee zijn. We zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste mensen die tijd vrij willen maken om een fantastische KVW in elkaar te zetten en die de laatste week van de schoolvakantie erbij kunnen zijn (vanaf zaterdag t/m woensdag!) om samen alles op te zetten, te begeleiden en weer op te ruimen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een bestuurslid of via email naar info@kvwberlicum.nl.

 

Inschrijven