Help ons mee

We zoeken sponsors. Tot nu kunnen we nog veel hulp gebruiken!

De Kindervakantieweek Berlicum probeert het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden zodat het voor alle kinderen mogelijk is om hier aan mee te doen. Zonder sponsoren zou de Kindervakantieweek Berlicum dan ook niet mogelijk zijn. Sponsoring kan in alle vormen en maten; er kan een geldbedrag gesponsord worden maar ook het leveren of beschikbaar stellen van materiaal of diensten is meer dan welkom!

Al onze sponsoren worden vermeld op onze website. Natuurlijk zijn al onze sponsoren ook zichtbaar tijdens de Kindervakantieweek op het terrein middels sponsordoeken.

Als ook u de kindervakantieweek wilt sponsoren of u wilt meer informatie hierover dan kunt u mailen naar: info@kvwberlicum.nl of contact opnemen met Sindy van Empel: 06-30190945.

Ja ik ga sponsoren

Via diverse kanalen is het mogelijk om een bedrag over te maken. U kunt dat ook rechtstreeks via deze webshop doen. Alle hulp is van harte welkom zodat wij het nog groter/ leuker kunnen opzetten. Via het onderstaande formulier kunt u vrijwillig een bijdrage aan ons overmaken. De meeste geven 25 / 50 / 100 / 150 euro. Wil je een factuur? Mail dat dan naar Sindy@kvwberlicum.nl en dan krijg je een factuur.

Alvast super bedankt!