De Kindervakantieweek Berlicum probeert het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden zodat het voor alle kinderen mogelijk is om hier aan mee te doen. Zonder sponsors zou de Kindervakantieweek Berlicum dan ook niet mogelijk zijn. Sponsoring kan in alle vormen en maten; er kan een geldbedrag gesponsord worden maar ook het leveren of beschikbaar stellen van materiaal of diensten is meer dan welkom!

Al onze sponsors worden vermeld op onze website. Natuurlijk zijn al onze sponsors ook zichtbaar tijdens de Kindervakantieweek zelf op het Kindervakantieweek terrein.

Als ook u de kindervakantieweek wilt sponsoren of u wilt meer informatie hierover dan kunt u mailen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of contact opnemen met Karin Meulendijk: 06-13706296.

>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het informatieboekje

vind je via de link

bovenaan deze pagina

Tweet Mee!

KVWBerlicum Ben je lid van Rabobank Hart vd Meierij? Wij zijn heel blij als wij jullie stem krijgen. #nieuwgereedschap #hartvoorelkaar
KVWBerlicum Morgen gaan we weer spelen en sporten op ons terrein. Vergeet je zwemkleding en handdoek niet! #kvwberlicum #zinin
KVWBerlicum Volgende week inschrijfmiddag. 22 april 13.30 - 15.00 in Den Durpsherd. Inschrijfformulier vind je op http://t.co/nLAtNNDqnY. Tot dan!!!
KVWBerlicum KVW 2015 Het inschrijfformulier vind je op http://t.co/nLAtNNDqnY #kvwberlicum http://t.co/wVzE6B34sY
KVWBerlicum 231 stemmen en een mooie bijdrage ontvangen van @RaboHvDM Dank jullie wel!!